0492-523 246

Vrije sector

Voor veel van onze cliënten gaat bij de bouw van hun nieuwe woning een lang gekoesterde droom in vervulling. Na jaren van plannen maken en voorbereiden is het grote moment daar. De grond is gekocht en samen met de architect worden plannen, ideeën en dromen omgezet in concrete bouwtekeningen.

Bouwbedrijf Rooijakkers is vaak al in een vroeg stadium betrokken bij het maken van de plannen. De ideeën van de architect, wensen van de klant en onze ervaring zorgen ervoor dat er gebouwd wordt conform afspraak en dat verrassingen achteraf worden voorkomen.

Bent u van plan om uw droomhuis te gaan bouwen? Laat ons dat dan weten.

Onderhoud

Zowel een woningen als bedijfspanden behoeven regelmatig onderhoud dan wel zijn verbeteringen gewenst om het gebruik te optimaliseren. Voor elke onderhoudsklus, van het afstellen tot een deur tot het volledig renoveren van een bedrijfspand bent u bij ons aan het goede adres. Door de korte communicatielijnen zijn wij prima in staat om snel en op maat in te spelen op uw wensen. WIlt u ontzorgt worden en bent u op zoek naar een partij die het voor u het volledige technische onderhoud van uw gebouw(en) kan beheren en uitvoeren, neem dan contact met ons op.